بهترین عسل asalx.ir

* عسل تازه، رنگین‌تر است و اگر در معرض نور قرار گیرد رنگ آن کم مى‌شود.

* در اثر طول زمان قند عسل (ساکاروز) تبدیل به قند انترورتى مى‌گردد.

* عسل در آب و الکل محلول است.

* عطر عسل فرق مى‌کند و بستگى به گل‌هاى معطر ناحیه دارد.

* محلول عسل در آب کمى اسیدى است و اسیدیته‌ى عسل طبیعى بین 0/5 تا 0/25 گرم اسید فرمیک در صد است.

* این‌که مى‌گویند اگر عسل را به خربزه بمالند سفت مى‌شود و براى معده ثقیل است، صحت دارد زیرا عسل را به هر میوه‌اى که الیاف سلوى فراوانى داشته باشد بمالند سفت مى‌شود در صورتى‌که الیاف خربزه زیاد نیست و این‌که بعضى‌ها خربزه و عسل مى‌خورند و دل درد مى‌شوند استعداد مخصوص و آلرژیک است که به آن دارند باید با احتیاط برخورد کنند.

* ارزش غذائى عسل 320 تا 360 کالرى براى هر صد گرم مى‌باشد.

* عسلى که داراى بقایاى گرده‌هاى گل باشد ممکن است در افراد مستعد اثر آلرژیک و حساسیت داشته باشد و در این اشخاص باید عسل را صاف کرد و به آنها توصیه کرد.

* روس‌ها ثابت کرده‌اند: عسل در درمان آماس معده مؤثر است.

* ابن‌سینا مقادیر کم عسل را براى رفع بى‌خوابى تجویز مى‌کرد و به عقیده‌ى وى مقادیر زیاد خوردن موجب بى‌خوابى است.

در شوروى که سرزمین عسل نامیده مى‌شود اخیراً براى تهیه‌ى عسل‌هاى گوناگون مقدارى شیره‌ى قند به زنبورها مى‌دهند که با مواد مختلف مخلوط شده است مثلاً با خوراندن عصاره‌ى هندوانه، کلم، هویج، خرما، گوجه فرنگى، ترب، کدوتنبل، گلابى، توت فرنگى یا قهوه، کاکائو و شیر و تخم‌مرغ عسل‌هاى متنوع به نام عسل‌هاى اکسپرس بدست مى‌آورند و براى این کار چند مزیت قائلند:

1 - مى‌توان زنبور عسل را در فصل‌هاى بیکاریش به عسل دادن واداشت.

2 - عسل دلخواه را به دست آورد.

3 - بعضى از خواص برخى غذاهاى ناسازگار را حذف کرد مثلاً براى بعضى شیر که رطوبت دارد زنبور آن را مى‌خورد و عسلى مى‌دهد با عناصر موجود در شیر بدون رطوبت.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

server1010 Kelly پروفیل آلومینیوم پیاده رو ... قرارگاه جهادی فاطمیه آرایشگر سیبری خدمات سئو